Цанко Цаков - българин работещ и живеещ в Германия, е следващият

...
Цанко Цаков - българин работещ и живеещ в Германия, е следващият
Коментари Харесай

Живеещ в Германия българин е следващият изгонен от Hell’s Kitchen

Цанко Цаков -  българин работещ и живеещ в Германия, е идващият напуснал Hell’s Kitchen България. До неговата елиминация се стигна откакто тимът на сините още веднъж разочарова началник Виктор Ангелов. Така Цанко, Асен, Васил и Станислав бяха номинирани, дружно с най-слабото звено за вечерта при алените – 18-годишната Цветомира от Враца. Цанко се показа най-неубедително и се сбогува с фантазията за 100 000 лв..

На разлъка началник Ангелов го изпрати с положителни думи за уменията му в кухнята: „ Цанко, ти си експерт и приключенец. Хвърли се в дълбокото и хвана първия полет, с цел да кацнеш в Hell’s Kitchen. Имаш умения, имаш познания, имаш опит, имаш и храброст. Но ти липсва фокус. “

Местата в Кухнята на Ада стават все по-малко и финалът наближава. В идващия епизод седемте финалисти ще се борят за шест черни куртки. Цветомира, Станислав, Виолета, Асен, Васил, Кристиан и Наталия ще се впуснат в яростна кулинарна борба, в края на която ще има директна елиминация.

Гледайте Hell’s Kitchen България идната седмица в понеделник и вторник, 24-и и 25-и април, от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , ,  и  на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР